ALS JONGERE IN EEN STIEFGEZIN

BEN JIJ EEN JONGERE IN EEN STIEFGEZIN?

 

Goed dat je dit leest, want je hebt het vast niet makkelijk! Je hebt misschien de scheiding van je ouders meegemaakt, of het overlijden van een ouder. En nu heb je te maken met een stiefouder en misschien zelfs met stiefbroers of stiefzussen. Het kan zijn dat je daar helemaal niet op zat te wachten. En daar is niets mis mee!

BEN JIJ EEN JONGERE IN EEN STIEFGEZIN?

 

Goed dat je dit leest, want je hebt het vast niet makkelijk! Je hebt misschien de scheiding van je ouders meegemaakt, of het overlijden van een ouder. En nu heb je te maken met een stiefouder en misschien zelfs met stiefbroers of stiefzussen. Het kan zijn dat je daar helemaal niet op zat te wachten. En daar is niets mis mee!

WAT KUN JE DOEN? 

Ik kan je nu geen makkelijk antwoord geven, maar ik zou je graag willen helpen om je zo goed mogelijk thuis te gaan voelen in dit nieuwe gezin. Vaak zijn daar maar een paar gesprekken voor nodig. Je kunt me altijd bellen, appen of mailen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik je kan vertellen wat ik voor je kan doen. Daarna beslis jij zelf, of je mijn voorstel accepteert.

WAT KUN JE DOEN? 

Ik kan je nu geen makkelijk antwoord geven, maar ik zou je graag willen helpen om je zo goed mogelijk thuis te gaan voelen in dit nieuwe gezin. Vaak zijn daar maar een paar gesprekken voor nodig. Je kunt me altijd bellen, appen of mailen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik je kan vertellen wat ik voor je kan doen. Daarna beslis jij zelf, of je mijn voorstel accepteert.

EN DE KOSTEN?

Die worden gedeeltelijk vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor ziektekosten. Als de kosten een probleem zijn, kijk ik samen met jou hoe ik je tegemoet kan komen. Tarieven en vergoedingen.

EN DE KOSTEN?

Die worden gedeeltelijk vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor ziektekosten. Als de kosten een probleem zijn, kijk ik samen met jou hoe ik je tegemoet kan komen. Tarieven en vergoedingen.

vrijblijvend kennismaken met Anke?

vrijblijvend kennismaken met Anke?

“Ik kon er met niemand echt over praten: mijn moeder wilde ik er niet mee lastig vallen. Ik was boos op mijn vader en mijn vrienden begrepen me helemaal niet. Zo fijn om met Anke te praten. Zij begreep hoe ik me voelde. Ze hielp me om er beter mee om te gaan en voor mezelf op te komen.”

Wouter, 14 jaar